Taptap Stories - logotipo de libros infantiles personalizados
About Us

Sobre nosotros

Nuestra historia

Tap Tap Stories er startet som en spirende drøm og et beskedent ønske om at skabe glæde og magi. Drømmen har vokset sig mægtig og er blevet til en mission om at styrke børns selvværd igennem personaliserede bøger og et magisk univers.

Vi er legesyge sjæle, der rummer stor kærlighed til barnlige sjæle, fantasi og bøger.

Vi styrker børns selvværd

Børns selvværd formes i de tidlige år og er baseret på en oplevelse af at være god nok.

Selvværdet styrkes igennem erfaringer og positive oplevelser, der ruster børnene til at udfordre den store verden, vi sender dem ud i.

I vores bøger er barnet helten, der falder men rejser sig igen - stærkere.

Vi fortæller børn, at de er gode nok og de skal side tilbage med en følelse af “Wow, jeg kan gøre og blive lige det jeg gerne vil, hvis jeg øver mig”.

Bolso Ildsjælene Tap Tap Stories

Card image

David

Fundador y genio creativo

Nøglebæreren og sjælen i vores magiske univers - det er David. Han får de fantastiske idéer og skaber skaber fortællingerne. David er en fantasifuld hybrid af kreativitet, nørderi og forretning. Han gør ikke noget halvt og er fuld af kærlighed til sin familie.

Card image

Sandie

Mago de Operaciones y Experiencia del Cliente

Det allervigtigste for Sandie er, at du får en god oplevelse med Tap Tap Stories og hun hun har øje for de små detaljer. Som barn fik Sandie altid børnebøger i julegave af sin bedtemor, hun har en svaghed for glitter og man vinder hendes hjerte med kage.

Card image

Sus

Atención al cliente y responsable de Hygge

Du møder Sus når du kontakter os med gode idéer eller spørgsmål til din ordre.

Hun gør altid sit bedste for at hjælpe dig og hun har hjertet med sig i alt hvad hun gør. Sus skaber en helt særlig stemning i vores magiske univers. Hendes yndlingsfarve er grøn, hun har en baggrund som pædagog og hun har en svaghed for after eight chokolade.

Card image

Niklas

Atención al Cliente y Multitalento Digital

Vores tyske kunder får hjælp og svar fra Niklas, vores tyske kollega.

Foruden at være vores digitale multitalent er han også ferm på 4 forskellige sprog. Niklas Studerer E-Business en CBS y Han Har Hjertet en Rette Sted. Han havde kun været i Danmark i få dage, før han lærte den meget brugbare sætning “katten drikker mælk”

World's best dad

🥰 A unique gift for father's day

👶 Add up to 5 children and 2 babies

👨 Choose Dad's nickname

🥰 Write a personal dedication

🦰 Lots of hairstyles for boys and girls